Rafaello
Ingrediente:
200 g unt irish (mie asta imi place cel mai mult la gust)
250 gr zahar pudra
250 - 300 gr lapte praf
350 gr nuca de cocos
zahar vanilat
migdale si alune de padure
O reteta mai simpla ca asta nu cred ca exista...deocamadata. Am modificat un pic cantitatile din reteta lui Edith pt ca mie mi-a parut prea moale pasta rezultata.
1. Frecam untul cu zaharul bine bine.
2. Adaugam apoi laptele praf si cam 200 gr nuca de cocos.
3. Le amestecam pana obtinem o pasta omogena si o lasam la rece cam jumatate de ora.
4. Dupa 30 de minute luam din pasta si facem cocoloase in mijlocul careia adaugam cate o migdala sau o aluna, dupa preferinte.
5. Le dam apoi prin restul de nuca de cocos. Si gata!
Foooooarte bune si cu un gust...mama mama!
Oricine le poate face!
0 comments:
Post a Comment