Prajitura cu mere rase si scortisoara
Retata de pe blogul Isabelei.
Ingrediente:
140 g faina alba
40 g unt
40 g unt
3 oua
100 g zahar
1 lingurita praf de copt
1 pliculet zahar vanilat
2 mere
un varf de sare sare
2-3 lingurite de scortisoara (dupa preferinte)
2-3 lingurite de scortisoara (dupa preferinte)
zahar pudra pentru decorat
- Intr-un castron se pun ouale, zaharul, sarea si zaharul vanilat si se bat bine cu mixerul.
- Se adauga apoi faina, praful de copt, scortisoara si untul.
- Dupa ce s-au amestecat bine, adaugam merele rase.
- Amestecat bine compozitia si apoi o punem intr-o tava (in care am asezat, in prealabil, hartie de copt).
- Dam prajitura la cuptor pana trece testul scobitorii.
- Dupa ce s-a racit, o pudram cu zahar pudra.
Simplu, chiar si pentru incepatori...Si buna buna buna.
Multumesc Isabela.
Reteta Isabelei aici.
- Intr-un castron se pun ouale, zaharul, sarea si zaharul vanilat si se bat bine cu mixerul.
- Se adauga apoi faina, praful de copt, scortisoara si untul.
- Dupa ce s-au amestecat bine, adaugam merele rase.
- Amestecat bine compozitia si apoi o punem intr-o tava (in care am asezat, in prealabil, hartie de copt).
- Dam prajitura la cuptor pana trece testul scobitorii.
- Dupa ce s-a racit, o pudram cu zahar pudra.
Simplu, chiar si pentru incepatori...Si buna buna buna.
Multumesc Isabela.
Reteta Isabelei aici.
1 comments:
Cu mare placere Ioana, ti-a iesit foarte bine :P
puup
Post a Comment